Ski & More Wintersportprogramma promo 2020

Ski&More is terug bij RTL 4
Met Sander Janson als nieuwe presentator

Ski&More is vanaf begin november weer elke week te zien bij RTL 4. Inmiddels alweer het 5e seizoen en dit jaar met een nieuwe presentator: Sander Janson. Hij bezoekt samen met Annika Pietersma de leukste wintersportgebieden in de Alpen en ontdekken zij samen wat je als wintersporter gezien of gedaan moet hebben. Zij plaatsen speciale markers op deze plekken, zodat mensen thuis dit ook kunnen doen.

Sander Janson, een doorgewinterde presentator niet alleen bekend van zijn zomerreisprogramma’s maar ook van ruim 10 jaar ervaring in de wintersportprogramma’s. Dit jaar vormt hij samen met Annika Pietersma het nieuwe presentatie duo voor dit seizoen van Ski&More.

Hij heeft met veel plezier aan dit voor hem nieuwe programma meegewerkt: ‘Ik voel me thuis in de bergen en heerlijk om weer andere wintersportplaatsen te ontdekken. We hadden het geluk net klaar te zijn met de opnames voordat Corona uitbrak.’

Annika Pietersma is inmiddels al voor het 3e seizoen betrokken bij Ski&More. Als ervaren skilerares is voor haar geen berg te hoog of afdaling te steil. Met Sander was het gezellig! ‘Qua presentatie kan ik nog iets leren van Sander, en qua skiën kan ik hem misschien nog wat bijbrengen, haha, we zijn de ideale combinatie!’

Dit seizoen gaan Annika en Sander weer bijzondere activiteiten ondernemen. Zo gaan ze Black Mamba bij Kaprun boarden, freeriden in Saalbach, een wedstrijd aan in Gerlos en kijken ze hoe ecologisch Westendorf is. Natuurlijk gaan ze tussendoor veel skiën en is er iedere week een challenge te zien. Kortom in Ski&More gaat het om alles wat er speelt in de bergen. Daarbij wordt de kijker getrakteerd op adembenemende uitzichten en prachtige afdalingen. En zijn niet eerder ontdekte juweeltjes rond de bergen te zien waardoor de cultuur en de omgeving echt wordt ontdekt. Natuurlijk ontbreken ook de mooiste accommodaties om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken niet.

Ski&More is te zien bij RTL 4 en wordt mogelijk gemaakt door Romex Investments, Daka Sport, Tieleman Keukens, Citroën en Car-Bags.com.